Max Meyer glaistai:

__________________________________________________________________________

HP MULTIGREY glaistas 1.841.8700-8900

HP Multigrey glaistas yra 2k itin sparčiai džiūstantis akrilinis glaistas, kuris žymiai padidina produktyvumą dažant automobilius. Glaistas pasižymi puikiomis dengimo savybėmis, jį lengva šlifuoti ir jį naudojant garantuojamas optimalus atsparumą viršutinio sluoksnio sugėrimui. Tinkamu santykiu sumaišius šviesiai pilką ir tamsiai pilką glaistus, galima išgauti labiausiai viršutiniam sluoksniui tinkamą atspalvį, ypač daugiasluoksniams viršutiniams sluoksniams arba tiems, kurie pasižymi menku dengiamumu. Dėl šios priežasties taupomos laiko ir medžiagų sąnaudos. Naudojant HP Multigrey glaistą sutrumpėja darbo laikas visų džiovinimo sistemų metu (oro, nedidelio kaitinimo, IR) ir pačio produkto naudojimo metu.
HP Multigrey glaistas kartu su HP aerozoliniu gruntu ir HP laku sudaro sistemą, kuria pasiekiamas aukštas produktyvumas taisant nedidelius ar dalinius trūkumus.

Detalus aprašymas techniniuose aprašymuose
__________________________________________________________________________

Glaistas TOPFILLER HS 5:1 1.856.3011

TopFiller HS yra aukštos kokybės 2K akrilinis glaistas. Šis produktas pasižymi ne tik išskirtinėmis glaistymo savybėmis, bet ir greitai džiūsta, lengvai šveičiamas ir labai patvarus. Gruntas lengvai naudojamas ir jį galima naudoti tiek smulkiam, tiek visapusiškam automobilių remontui. TopFiller HS yra daugiafunkcinis pogruntis. Jį galima naudoti kaip kietą arba vidutiniškai kietą glaistą-gruntą ir nešlifuojamą gruntą-paviršiaus dangą arba kaip sandarų apsauginį sluoksnį (jei tinkamai atskiestas).

Detalus aprašymas techniniuose aprašymuose