PPG glaistai:

__________________________________________________________________________

Glaistas 2K HS D8022

D8022 2K HS glaistas – tai pilkos spalvos 2K danga, pasižyminti greito džiūvimo ir tvirtumo savybėmis. Tinka naudoti po įvairiais dažais. D8022 galima naudoti tiek kaip glaistą, tiek kaip gruntą, atsižvelgiant į skiediklio kiekį mišinyje.
Naudojant D8022 kaip high build dangą, suformuojama 250 mikronų storio sausas sluoksnis, kuri galima šlifuoti po 3 val. džiovinimo 20°C temperat ūroje. Naudojant D8022 kaip gruntą, suformuojamas maždaug 100 mikronų storio sluoksnis, kurį galima šlifuoti jau po 2 val. džiovinimo 20°C temperat ūroje.
D8022 galima tepti ant tinkamai paruoštų poliesterio gruntų, originalių dažų paviršių, tinkamai nugruntuoto gryno metalo ir sukibimo gruntų. D8022 galima džiovinti ore, lengvai kaitinti ir džiovinti IR spinduliais.
D8022 netinka naudoti kaip grunto po Envirobase dažais.

Detalus aprašymas techniniuose aprašymuose
__________________________________________________________________________

Glaistai: GALVAPLAST 77 - A656, MULTI PURPOSE STOPPER - A722, IVIPLAST 66 - A652, P.E. STOPPER - A661, EXTRA LIGHT - A659, PINHOLE FILLER - A655, PUTTY V.B.A. BEIGE - A242

Galvaplast 77 - tai aukščiausios kokybės dvikomponentis glaistas, puikiai sukimbantis su visais metaliniais paviršiais - įskaitant "sunkius" paviršius: galvanizuotus, cinkuotus, iš nerūdijančio plieno, aliumininius ir stiklo pluošto. Dėl lengvo užnešimo, greito džiūvimo ir lengvo šveitimo Galvaplast 77 yra praktiškai universalus ir lengvai naudojamas.
Multi Purpose Stopper – tai kokybiškas glaistas, puikiai sukimbantis su daugybe metalo paviršių, įskaitant galvanizuotus ar cinku padengtą plieną, tinkamai paruoštą aliuminio paviršių ir stiklo pluoštą. Glaistai lengvai naudojamas ir šlifuojamas.
Iviplast 66 - tai smulkus elastiškas 2K poliesterinis glaistas, puikiai sukimbantis tiek su kietu tiek su deformuojamu plastiku. Kaip ir paviršiai, kurių taisymui jis sukurtas, Iviplast 66 yra atsparus lengviems smūgiams, kurie dažniausiai pažeidžia apačioje esančią išorinę apdailą bei korpusą.
P.E. Stopper - tai įprastinis 2K poliesterinis glaistas, kuris greitai džiūsta ir lengvai šveičiamas. P.E. Stopper tinka naudoti tiek ant gryno metalo, tiek ant stiklo audinio, tiek ant stiklo puoštu sustiprinto poliesterio bei anksčiau gruntuoto ir dažyto paviršiaus.
Extra Light - tai mažo tankio 2K poliesterinis glaistas, kurį ypač lengva padengti ir apdirbti esant net ir dideliems paviršiaus pažeidimams. Vientisą ir tirštą, suteikiantį paviršiui lankstumo ir atsparumo smūgiams, Extra Light galima naudoti tiek ant gryno metalo, tiek ant stiklo audinio, stiklu sustiprinto poliesterio bei anksčiau gruntuoto ir dažyto paviršiaus.
Pinhole Filler - tai šviesus vienkomponentis glaistas. Naudojamas mažiems glaistymo darbams ant nelygių bei šiurkščių paviršių, kuomet reikalingas lygus paviršius prieš dažant ypatingai blizgiais dažais. Pinhole Filler idealiai tinka liejinių (ypač plastikinių) formų glaistymui.
Putty V.B.A. Beige - tai lengvas vienkomponentis akrilinis glaistas, naudojamas greitam antraeilių paviršių įbrėžimų ir kitų defektų glaistymui. V.B.A. Putty galima naudoti ant dažytų, gruntuotų ar glaistytų paviršių. Idealiai tinka nedidelių defektų greitam remontui.

Detalus aprašymas techniniuose aprašymuose
__________________________________________________________________________

Glaistas RAPID GREYMATIC 2K

2K RAPID GreyMatic apima visą asortimentą 2K gruntų/glaistų, kurie naudojami įvairiems paviršių taisymo darbams. Universalus, greitai džiūstantis, lengvai dengimas ir šlifuojamas glaistas turi apsauginė plėvelę, lygų paviršių ir išlaiko blizgesį ant daugybės pagrindų, pvz., originalių dažytų paviršių, gryno metalo, poliesterio glaistų ir atitinkamų sukibimo gruntų.
Produktus galima džiovinti ore, lengvai kaitinti arba džiovinti IR spinduliais.
Rapid GreyMatic gali tiesiogiai padengti su Deltron GRS BC, Deltron GRS DG, Deltron GRS UHS, Deltron Progress UHS DG ar Envirobase dažais.
Kartu naudojant D8010 ir D8017, galima išgauti 1, 3, 5, 6 ir 7 GreyMatic fonus.

Detalus aprašymas techniniuose aprašymuose